Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
605 EUR
Begin
This cursus is currently closed

Moet je geregeld je eigen materiaal of dat van je werkgever onderhouden en nakijken? Hoe moet je omgaan met defecten en wat kan jij doen om uit te zoeken waar het mis loopt? Wat zijn de basisbegrippen uit de elektronicawereld?

In deze opleiding krijg je een overzicht van de basisbegrippen van elektronica, leer je defecten opsporen en overlopen we onderhoud ‘best practices’.

Duurtijd

Dit pakket bevat 2 lesdagen (16u) telkens van 9.00u tot 17.00u.

Wanneer

Er is nog geen volgende datum gepland.

Abonneer je op onze nieuwsbrief of vul het interesseformulier in om op de hoogte te blijven van een volgende startdatum.

Waar

De lessen gaan door op volgende locatie: Syntra Sint-Niklaas, Hogekouter 1, 9100 Sint-Niklaas

Docent

Philippe Poppe, system tech licht en video, is in de audiovisuele sector uitgegroeid tot één van de go-to technici als het om IT netwerken gaat.
Hij is zowel nationaal als internationaal betrokken bij het ontwerpen en uitvoeren van de volledige netwerk infrastructuur op talloze events.
Internationale producties zoals Global Games 2020 Doha, Eurovision Song Contest 2021 Rotterdam en BBC Earth Experience 2022 Londen behoren tot zijn portfolio.

Dit maakt hem uitermate geschikt om ons de basis en gevorderde technieken, tips en tricks en de do’s and dont’s van IT netwerken uit te leggen.

Inhoud

In deze 2-daagse cursus leer je de theoretische basis van elektronica, via meetinstrumenten defecten opsporen, werken met de soldeerbout en defecte toestellen herstellen. Daarnaast krijg je ook de basis in goed onderhoud van de meest voorkomende licht-, geluids- en video apparatuur.

Elke technicus in de entertainmentsector komt al eens in contact met een defect toestel tijdens een productie. Een basiskennis elektronica stelt je in staat om een diagnose te stellen en in vele gevallen zelf het toestel te herstellen. Daarnaast is een goed onderhoud cruciaal voor de bedrijfszekerheid en levensduur van je apparatuur.

Gelieve, indien mogelijk, het volgende zelf mee te brengen: een soldeerbout, een klein assortiment aan schroevendraaiers, knip- en knijptang.

Geschikt voor

Deze cursus is geschikt voor audio, licht en video freelancers in de entertainmentsector, technici, magazijniers en materiaalverantwoordelijken in loondienst voor PA-bedrijven, culturele centra en theaters.

Prijs

Prijs voor beide dagen samen bedraagt € 605 inclusief BTW (€ 500 exclusief BTW).
In deze prijs is begrepen:
Geactualiseerde syllabus, die ook als naslagwerk kan dienen.
Broodjeslunch, frisdranken, koffie en versnaperingen.

Inschrijven

Je kan je momenteel nog niet inschrijven voor deze opleiding. Abonneer je op onze nieuwsbrief of vul het interesseformulier in om op de hoogte te blijven van een volgende startdatum.