Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
363 EUR
Begin
This cursus is currently closed

Ben je reeds als lichttechnicus in de av-sector aan het werk en ken je al de basisbegrippen maar wil je je takenpakket uitbreiden met het bedienen of operaten van de lichtshow? Dan is starten met deze Chamsys cursus de geschikte volgende stap. Je leert er op individuele basis werken met het Chamsys systeem en dit aan de hand van een naslagwerk.

Duurtijd

De cursus duurt één dag (8u) van 9.30u tot 17.30u.

Desgewenst kan deze cursus uitgebreid worden met één extra dag.

Wanneer

Er is nog geen volgende datum gepland.

Abonneer je op onze nieuwsbrief of vul het interesseformulier in om op de hoogte te blijven van een volgende startdatum.

Waar

De lessen gaan door op volgende locatie: Syntra Sint-Niklaas, Hogekouter 1, 9100 Sint-Niklaas

Docent

Bert De Meulenaere, lichttechnicus die vaak in de theaters vertoefd. Hij werkt onder andere regelmatig samen met de ploeg van Het Toneelhuis in de Bourla schouwburg. Bert is ook oud-student van onze opleiding Allround AV Technicus en heeft in tussentijd ook een eigen onderneming rond IT-netwerken.

Inhoud

De training is op maat gemaakt voor de beginnende gebruiker van het MagicQ systeem en gebeurt aan de hand van lichtopstellingen en voorgeprogrammeerde computersimulaties (in Wysiwyg of Capture), zodat de resultaten van je programmeerwerk worden gevisualiseerd. De cursus is logisch opgebouwd en bevat oefeningen en programmeertips. Een begeleider is aanwezig om je waar nodig op weg te helpen. Je bepaalt volledig je eigen tempo.

Een greep uit de onderwerpen:

  • installatie & opstarten, patchen van dimmers
  • cues & cue stacks, playbacks
  • tijden, bewaren en laden van shows
  • pagina’s, patchen van fixtures
  • manipulatie van fixtures, paletten
  • groepen, effecten
  • settings, inleiding tot LED matrixen
  • en nog veel meer…

De training kan uitgebreid worden naar 2 dagen indien gewenst.

Geschikt voor

Deze cursus is geschikt voor zowel lichttechnici uit de evenementensector en de theaters maar ook voor vaste installatietechnici.

Prijs

Prijs voor deze cursus bedraagt € 363 inclusief BTW (€ 300 exclusief BTW).
In deze prijs is begrepen:
Geactualiseerde syllabus, die ook als naslagwerk kan dienen.
Broodjeslunch, frisdranken, koffie en versnaperingen.

Wil je graag een extra dag onder begeleiding oefenen? Dat kan, laat het ons zeker weten. De kostprijs voor deze extra dag bedraagt € 363 inclusief BTW (€ 300 exclusief btw).

Wie een geldig ondernemingsnummer bezit, gevestigd in Vlaanderen, kan gebruik maken van de KMO-portefeuille en zo tot 30% subsidies aanvragen.

Inschrijven

Je kan je momenteel nog niet inschrijven voor deze opleiding. Abonneer je op onze nieuwsbrief of vul het interesseformulier in om op de hoogte te blijven van een volgende startdatum.