Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
332,75
Begin
This cursus is currently closed

KMO-portefeuille

Ondernemers kunnen tot 30% subsidies aanvragen voor deze cursus!

Dante digitale audionetwerken lijken niet meer weg te denken uit de AV sector.

In deze praktijkcursus gaan we specifiek met Dante netwerken aan de slag. We bekijken samen verschillende soorten setups met hun daarbijbehorende instellingen en do’s & dont’s. Waar loopt het soms mis? Welke werkwijzen en handelingen volg je het beste?

Duurtijd

Dit pakket bevat 1 lesdag (8u) telkens van 9.00u tot 17.00u.

Wanneer

Er is nog geen volgende datum gepland.

Abonneer je op onze nieuwsbrief of vul het interesseformulier in om op de hoogte te blijven van een volgende startdatum.

Waar

De lessen gaan door op volgende locatie: Syntra Sint-Niklaas, Hogekouter 1, 9100 Sint-Niklaas

Docent

Wim De Bakker vergezeld ons sinds 2013 met zijn gedrevenheid en passie voor techniek op de Lokerse feesten.
Door zijn brede technische achtergrond en zijn grote leergierigheid ontpopt hij zich snel als multifunctional in de sector.
Als freelance sound tech doet hij al eens een congres en kom je hem tegen op diverse podia en festivals voor verscheidene firma’s waaronder VDB-PA en werkt hij als FOH engineer voor verschillende bands. Hij legt zich de laatste jaren ook meer toe op het netwerkgedeelte van producties.

Inhoud

We bouwen verschillende opstellingen van klein naar groot. We bekijken zowel setups voor muziek als conferentiesystemen. We eindigen met een volledige setup van je PA installatie op Dante van de mengtafel naar je processor en versterkers. Op deze manier leer je de beste werkwijzen om te zetten in de praktijk en wapen je jezelf tegen de verschillende valkuilen.

Voor deze cursus is een basiskennis van Dante (Level 1 & 2) en netwerken gewenst.

Geschikt voor

Deze cursus is geschikt voor zowel audiotechnici uit de evenementensector en de theaters maar ook voor IT en vaste installatietechnici.

Prijs

Prijs voor deze cursus bedraagt € 332,75 inclusief BTW (€ 275 exclusief BTW).
In deze prijs is begrepen:
Geactualiseerde syllabus, die ook als naslagwerk kan dienen.
Broodjeslunch, frisdranken, koffie en versnaperingen.

Wie een geldig ondernemingsnummer bezit, gevestigd in Vlaanderen, kan gebruik maken van de KMO-portefeuille en zo tot 30% subsidies aanvragen.

Inschrijven

Je kan je momenteel nog niet inschrijven voor deze opleiding. Abonneer je op onze nieuwsbrief of vul het interesseformulier in om op de hoogte te blijven van een volgende startdatum.