Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This cursus is currently closed

Wil je graag als freelancer in de audiovisuele sector aan de slag maar weet je nog niet onder welke vorm(en) en statuten je dat kan doen en wat er bij komt kijken?

In deze gratis infosessie krijg je een overzicht van werken in de sector onder de verschillende statuten, welke administratie er bij komt kijken en geven we je tips mee waar je best rekening mee houdt.

Duurtijd

Deze infosessie bevat één lesmoment (3,5u) en dit van 18.30u tot 22.00u

Wanneer

Er is nog geen volgende gratis sessie gepland.

Abonneer je op onze nieuwsbrief of vul het interesseformulier in om op de hoogte te blijven van een volgende startdatum.

Waar

De infosessie gaat door op volgende locatie: Syntra Sint-Niklaas, Hogekouter 1, 9100 Sint-Niklaas

Docent

Er zijn meerdere sprekers tijdens deze infosessie. Je zal uitleg krijgen van één van de SBK’s (Sociaal Bureau voor Kunstenaars) en een freelancer met werkervaring in de sector alsook boekhoudkundige skills.

Inhoud

Tijdens de infosessie zal je een overzicht krijgen van de statuten waaronder je kan werken in de culturele sector, met de nadruk op het SBK (Sociaal Bureau voor Kunstenaars).

Daarnaast krijg je een overzicht van wat administratieve taken zijn voor de freelancer en voor welke valkuilen je dient voorzicht te zijn.

Geschikt voor

Deze infosessie is geschikt voor zowel audio, licht als videotechnici uit de evenementensector en de theaters maar ook voor iedereen die werkt in de culturele sector.

Prijs

Deze infosessie is gratis maar je dient je aanwezigheid wel te registreren.

Inschrijven

Je kan je momenteel nog niet inschrijven voor deze infosessie. Abonneer je op onze nieuwsbrief of vul het interesseformulier in om op de hoogte te blijven van een volgende startdatum.