Open kijkles - Allround AV & Videotechnicus

Covid-19
Onze praktijklessen gaan momenteel door onder striktere maatregelen, aangaande covid-19. We hebben maatregelen getroffen om je bezoek zo optimaal mogelijk te laten verlopen met de regels in acht houdende.

We vragen jullie je eigen mondmasker mee te brengen. Wij voorzien handgel en ontsmettingsmiddel en samen zorgen we voor voldoende afstand ten opzicht van elkaar.

Om jullie, de huidige cursisten en lesgevers zo goed mogelijk te beschermen hebben we drie sessies voorzien. Op deze manier kunnen we het aantal deelnemers spreiden indien nodig. Zodoende zijn er op die sessies op de leslocatie een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ben je ziek of vertoon je covid-19 symptomen dan wordt je verwacht thuis te blijven.

Wil je graag de open kijkles volgen maar voel je je nog niet op je gemak om daadwerkelijk aanwezig te zijn op de leslocatie? Geef dan bij het inschrijven aan dat je voorkeur uitgaat naar de online sessie op dinsdag 30 juni 2020.

We contacteren jullie nog voor de open kijkles in een aparte communicatie met alle mogelijke informatie.
Heb je hier nu al vragen over, aarzel niet ons te contacteren.


Nu Inschrijven


Sessie 1:
Sessie 2:
Sessie 3:

Heb je interesse in onze cursus Allround AV technicus en/of Videotechnicus, kom dan vrijblijvend een kijkje nemen tijdens onze les! Je krijgt van ons een overzicht van de cursusinhoud, we gaan ook een kijkje nemen tijdens de les en je kan met al je vragen bij ons terecht.

Heb je interesse om er bij te zijn? Schrijf je dan in via de knop "Nu inschrijven" en dan hopen we jou daar te ontmoeten!

Praktisch:

  • Sessie 1: maandag 29 juni 2020 ⎪ 14.20u tot 16.00u ⎪ Play AV, Venecoweg 2, 9810 Nazareth
  • Sessie 2: maandag 29 juni 2020 ⎪ 19:20u tot 21.00u ⎪ Play AV, Venecoweg 2, 9810 Nazareth
  • Sessie 3: dinsdag 30 juni 2020 ⎪ 19:20u tot 21.00u ⎪ online
  • Prijs: gratis

Verloop van de sessie:

  • verwelkoming
  • presentatie met uitleg van de cursussen
  • mogelijkheid om de les mee te volgen en nog vragen te stellen
  • einde

Deze sessies zijn volledig vrijblijvend maar we vragen je wel om in te schrijven zodat we een zicht hebben op hoeveel mensen er zullen aanwezig zijn.
Heb je verder nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen via de contact-pagina of klik hier.

Hopelijk zien we elkaar dan!