Welkom bij AV school

AV school organiseert al meer dan 18 jaar cursussen voor de Audio- Visuele sector. We staan garant voor kwalitatieve cursussen die gegeven worden door professionals. Al onze docenten werken op een zeer hoog niveau binnen hun AV domein. Onze nadruk ligt op zowel de inhoud als de omkadering. De beleving van de cursist ligt ons nauw aan hart.

Kennisoverdracht is een krachtige tool om de sector te verrijken. Bij AV school staan we achter dit principe en zoeken we de juiste docenten, zowel straf in hun vak, als met de juiste instelling. Op deze manier kunnen we de huidige en komende generaties ondersteunen en versterken in hun activiteiten.
0 +
Jaar
0 +
Cursussen
0 +
Cursisten
0 +
Reviews

Je kan bij ons terecht voor cursussen uit de Audio- Visuele sector. We geven cursussen over een uitgebreid scala aan onderwerpen. Ons aanbod is zowel algemeen als specifiek naar één discipline.

Het aanbod is toegankelijk voor zowel beginners als professionals, dit kan als technicus, muzikant, enthousiaste hobbyist en iedereen met een passie voor muziek en techniek

Naast het standaard aanbod bieden we ook cursussen op maat en privé lessen aan. Ook bieden we de mogelijkheid om in-house cursussen, waar we naar je toe komen, te organiseren. Op deze manier kunnen we de inhoud op maat aanbieden en de praktijk uitvoeren met materiaal gekozen door u.
AV school organiseert cursussen over heel Vlaanderen. Ons aanbod kan, indien gewenst, ook gebracht worden naar Wallonië en Nederland.

AV School is ook geregistreerd dienstverlener voor de KMO-portefeuille.

Ben je op zoek naar een cursus die niet in ons aanbod zit of heb je suggesties, contacteer ons dan om samen alle opties te bekijken.

KMO-portefeuille

AV School is geregistreerd dienstverlener voor de KMO-portefeuille

Hardware, Elektronica En Software

Naast audio, licht en video bieden we ook algemene cursussen aan

Event, broadcast, recording & install

Ons aanbod omvat zowel event, broadcast, recording en install cursussen

Specialistatie en op-maat

We bieden zowel cursussen voor beginners als gevorderden en cursussen op-maat aan